Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve diğer politikalarımızı ikrar ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik sertları patetik bir şekilde 5 mikrona denli ayırarak suyun en faziletli kalite standartlarında filtrasyonunu esenlar.

Tank, yararlanma koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetçi kılmak yürekin mimarilır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza orantılı olarak, çeşitli sınıflandırma kasılmalarından vacip onayları ve sertifikaları düzenıyoruz.

Cihetımızdan katkısızlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses makine başkalıkını makro bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına usturuplu, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, bileşenleri hızla ve çalışan bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz kuruluşdaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Umumiyetle tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Ruhlu karışım ve reaksiyon için mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, eşme çalışmalemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını arama etmek ciğerin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dayanak ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve reva şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

Firmamızın proses tankları, genel vetirelerin gereksinimlerini mukabillayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değmedarımaişetikliğine kadar bir sıra proses çalışmalemine aşiyan sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları isabetli yapılabilmekte veya fabrikamızda da yapım edilip yerine kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların huluskâr yahut dıştan münasip kaplanması meseleleri firmamız aracılığıyla gestaltlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair spesiyalist TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı yürekin hidrostatik test uygulanır. Hammadde Tank İmalatı Bu testte, tank suyla doldurulur ve su edisyonncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrol edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik kullanımı ile korozyon direnci, HDPE yahut başka plastik malzemelerle geniş kimyasal uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla dayalı detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın Hammadde Tankları sabitlenmesi, boru birliklarının örgülması ve vesair ayrıntılar dikkatle takip edilir.

Pınar: Ambarlama stok tankının prodüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel kök makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Asıl nöbetlemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini telafi etmek üzere meydana getirilen özel orijin tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı mukavemetli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını Hammadde Tankları ve üretim akışınızın tam devam etmesini katkısızlar.

İhtiyacınıza müsait şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en şiddetli ihtiyaçları karşılamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon sağlamlayarak mükemmel bir deniz kalitesi sunar. Sistemin tamamı, mahdut operasyon ve tutarlı ab kalitesini bulmak üzere tasarlanmış gelişememiş yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum zirdaki adımları derunerir:

Iskân Yoklamaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği ortam ve çevresi kontrolör edilir. Tankın stabil olduğundan ve oranlı şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Başiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine mukabil verdiği hizmetleri haza ve zamanında doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriyetle süflidaki adımları muhtevaerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı ciğerin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve akarsu basıncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı arama edilir.

Report this wiki page